13 Eylül 2013 Cuma

ZİGAVUS ŞAMPUAN ( SARIMSAKLI ŞAMPUAN )

ZİGAVUS ŞAMPUAN ( SARIMSAKLI ŞAMPUAN )
ZİGAVUS ŞAMPUAN ( SARIMSAKLI ŞAMPUAN )
    Sarımsağın faydalarını saymamaıza gerek yok .Sarımsağın içinde bulunan maddelerin hepsi faydalıdır . Bitkisel tedavi yöntemimde sarımsak vazgeçilmez  bir hammaddedir . İnsan vücudunun yap taşlarını
aminoasitler oluşturur . Fakat insan vücudu tarafından üretilmeyen ve dışarıdan alınması gereken amino asitler vardır . Zigavus sarımsaklı şampuanda 17 çeşit aminoasit bulunmaktadır . Avitamini , B1 - B6 vitamini , çinko , folat , beta - karoten , kalsiyum , demir , kaffeik asit , potasyum , fosfor , selenyum , niyasin ( B 3) , kumarikasit , gereniol ve birçok yararlı organik madde zigavus şampuanda mevcuttur . Kükürt bileşikleri ve kokuya  yol açan maddeler izole edildiği için irritasyon oluşturmaz . İçinde bulunan gereniol adlı organik madde şampuana özel kokusunu vermektedir . Bu nedenle zigavus şampuanda sarımsak kokusu bulunmaz .
ZİGAVUS ŞAMPUAN ( SARIMSAKLI ŞAMPUAN )
ZİGAVUS ŞAMPUAN ( SARIMSAKLI ŞAMPUAN )
 Zigavus sarımsaklı şampuanın etkileri şöyle sıralayabiliriz
ZİGAVUS ŞAMPUAN ( SARIMSAKLI ŞAMPUAN )
ZİGAVUS ŞAMPUAN ( SARIMSAKLI ŞAMPUAN )
*Zigavus sarımsaklı şampuan ,düzenli ve sürekli kullanıldığında etkisini göstermekte ve saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olmaktadır .
* Srımsak ekstresinde bulunan Beta Karoten , Kalsiyum vb. maddeler sayesinde saça sağlık , canlılık , direnç kazandırır ve dökülmesini engeller .
* Saç derisinde biriken ölü hücreleri temizleyerek kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur .
* sarımsak ekstresi içindeki faydalı mineraller ve maddeler saç tellerinin dolgun ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlar .
* Saç kaybını saç ekim yöntemi ile gidermiş kişiler rahatlıkla kullanabilirler .
* Sağlıklı saç gelişimi için uygun ortamı hazırlamak suretiyle , saçların temizliğini , bakımını sağlar  ve saç dökülmesini  önlemeye yardımcı olur .
* pH değeri saç derinize ve cilde uyumlu olup irritasyona sebep olmaz .


 Kullanım olarak bir miktar şampuanı ıslak saç derisine masaj yaparak uyguladıktan sonra durulayın .Aynı yöntemi tekrar uygulayıp 2 - 3 dakka bekletin . Böylece sarımsak ekstresindeki maddeler saç derisine nüfuz edecektir. Son olarak bol su ile durulayın . Zigavus Sarımsaklı Şampuanın etkisini görebilmeniz için başka bir ürün kullanmayınız .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder